Startpagina | Home | Instrumenten | Audio / Video demo’s | Contact
Startpagina Böhm Orgels
Instrumenten
Media
Contact
SDRS ICT, uw specialist in Computers, Virtuele orgels, Böhm orgels.

Welkom bij Böhm

BÖHM orgels- en keyboards - het beste wat er met je muziek kan gebeuren! Uniek qua geluid en speelmogelijkheden - individueel met de hand gemaakt in Duitsland

 

Van het ouderwetse huisorgel tot de SEMPRA-technologie in de huidige Böhm-orgelgeneratie, de muzikaal-technische ontwikkeling heeft de afgelopen decennia mijlpalen bereikt.

 

Het merk BÖHM is een van de pioniers en in Duitsland het merk met de langste traditie in elektronische orgelbouw. Vanuit een inmiddels 60-jarige ervaring ontwikkelen en produceren wij het waarschijnlijk meest uitgebreide en meest exclusieve model van moderne orgels en toetsenborden van vandaag.

 

Met hun uitstekende geluidskarakteristieken, innovatieve technologie en speelmogelijkheden, evenals de speciale kwaliteit in ontwerp en afwerking, vormen de nieuwe SEMPRA-instrumenten van BÖHM-orgels en -toetsenborden een klasse apart in het premiumsegment van hoogwaardige elektronische muziekinstrumenten.

 

Alle BÖHM orgels- en keyboards zijn individueel handgemaakt volgens de eisen van de klant uit componenten en materialen van de hoogste kwaliteit, of u nu speciale wensen hebt met betrekking tot de buitenafwerking of de technisch-muzikale uitrusting - geen probleem!

Bij ons vind je je droominstrument - we bouwen het precies zoals JIJ het wilt!

De volgende (en nog veel meer) functies maken SEMPRA zo uniek:

 

ULTRASNEL - De snelste starttijd van alle huidige orgels: speelklaar in minder dan 5 seconden! Topprestaties in spelen met geheel nieuwe technologie: een CPU die speciaal is geoptimaliseerd is voor veeleisende real-time toepassingen, bestuurt razendsnel alle orgelfuncties.

 

EENVOUDIGE BEDIENING - De nieuw ontworpen, gemakkelijk te begrijpen interface en intuïtieve displaymenu's maken het spelen en registreren plezierig.

 

TOUCH of KNOPPEN - Sempra biedt u de keuze: toegang tot de vele functies op het heldere 9 inch Wide View Touch Display (IPS-technologie) of via knoppen.

 

3D PRESETS - nieuw en innovatief: alle instellingen voor een titel incl. Verschillende presets, stijl of afspeelbegeleiding, duidelijk samengevat in songs. Gearchiveerde nummers in albums en thema's.

 

EASY STYLE CREATE - Styles kunnen flexibel en bliksemsnel worden bewerkt tot het snel importeren van nieuwe sporen of toevoegingen.

 

INTERACTIEVE PLAYBACKS - Maak muziek zo flexibel als MIDI met MIDI-bestanden. MIDI-bestanden kunnen in realtime worden bediend via de knoppen voor de Styles.

 

STATE-OF-THE-ART OPSLAGTECHNOLOGIEËN - Wat opgeslagen is, wordt ook opgeslagen. Razendsnel opslaan / laden van uw gegevens. Het complete orgel kan op een USB-stick worden opgeslagen en vanaf daar worden bespeeld.

 

BÖHM REAL ORGAN - Het nieuwe drawbar-orgel met verschillende orgelsimulaties, uitbreidbare voetmaten en een sensationeel geluid.

 

AMADEUS 2.0 - die voor jou het unieke warme en zijdeachtige geluid maakt, nu met nieuwe drums en geluiden.

 

INNOVATIEVE SPEEL-FUNCTIES - de ongeëvenaarde flexibele speel- en registratiemogelijkheden van BÖHM, opnieuw uitgebreid en gebruiksvriendelijker als nooit tevoren: speel b.v. verschillende solochord-types tegelijkertijd op verschillende klavier-gebieden.

 

CLOUD STUDIO INTEGRATIE - De sensationele Böhm Cloud Studio is volledig integreerbaar. Behalve de uitstekende AMADEUS-geluiden, kunt u ook virtuele instrumenten, voorbeeldbibliotheken of Hauptwerk-kerkorgels spelen op uw SEMPRA.

 

In goede Böhm-traditie kunnen instrumenten uit de modelserie Ouverture, Sinfonia en Emporio worden geconverteerd naar de nieuwe SEMPRA-technologie. We hebben het beloofd: uw Böhm-instrument zal niet verouderd raken!

© 2018 SDRS ICT, Böhm Orgels Nederland, Weg van Rollecate 74, 8325 CS, Vollenhove (0527) 24 33 12