Startpagina | Home | Instrumenten | Audio / Video demo’s | Contact
Startpagina Böhm Orgels
Instrumenten
Media
Contact
SDRS ICT, uw specialist in Computers, Virtuele orgels, Böhm orgels.

BÖHM EMPORIO 600SE
De konigsklasse in orgelbouw

De fascinatie van de nieuwe EMPORIO 600SE begint waar de mogelijkheden van conventionele orgelmodellen eindigen:

 

De innovatieve nieuwe SEMPRA-technologie, drie klavieren, waar u op verzoek ook het 76-toetsen onderklavier kunt krijgen met een pianohamer-klavier.

Tot 13 klanken per klavier, ook in het 30-toetsen pedaal met hun eigen splitpunten, quadrafonisch weergave, meer dan1800 geluiden uit vier 117-stemmige AMADEUS2-geluidssystemen, daarnaast zijn er 256 eersteklas kerk- en theaterorgelgeluiden (inclusief typische effectgeluiden) en het fantastische nieuwe REAL ORGAN drawbar-systeem, bieden grenzeloze speelmogelijkheden in alle muziekstijlen en een unieke geluidservaring!

 

BÖHM EMPORIO 600SE - Kenmerken

 

De kostbare massief houten behuizing in dit indrukwekkend design zitten drie hoogwaardige klavieren, in de EMPORIO 600SE - die uniek zijn voor een elektronisch orgel - op verzoek kan een volledig 76-toetsen pianoklavier met hameractie worden geplaatst. Standaard leveren we de EMPORIO 600SE met een gewogen 76-toetsen klavier als onderklavier.

 

Met de BÖHM EMPORIO 600SE is ook de meest veeleisende speler voor de klankvolle interpretatie in elk soort muziek perfect voorbereid, of het nu moderne, populaire muziek, pop, rock of klassieke en gewijde muziek is. Dit orgel is compromisloos in zijn speelmogelijkheden: Op elk van de drie manualen en ook op het -tonig volledige pedaal kunt u de instrumenten te combineren boven elkaar of in aparte, kunt u tot 10! splitpunten vastleggen - daarnaast zijn er meer delen per klavier voor REAL ORGAN Drawbars, MIDI Sounds en Solochord! Twee vrij programmeerbare voetzwellers met functieknoppen, vier vrij toewijsbare voetpistons of de vier echte manuaalkppels zijn verdere waardevolle speelhulpmiddelen.

 

Je kunt de hele reeks geluiden van je EMPORIO 600SE net zo eenvoudig aan als nooit tevoren! De nieuwe, innovatieve SEMPRA-technologie maakt het mogelijk. Met het grote, zeer responsieve aanraakscherm kun je snel de geluiden en instellingen instellen. Sla maximaal 6 presettracks voor je melodie op als SONGS, organiseer honderden of zelfs duizenden van je melodieën zoals je dat wilt. Je vindt alles razendsnel, een tik op het scherm volstaat! Bovendien hebben onze professionele muzikanten reeds honderden kant-en-klare SONG-presets zorgvuldig afgestemd en voorbereid in de EMPORIO 600SE.

 

Op verzoek wordt je spel vergezeld door de perfecte AMADEUS-begeleidingsband, die voorzien is van honderden styles. Andere styles kunnen worden toegevoegd via USB-stick, zelfs stijlen in Yamaha ® -formaat (tot Tyros5!) Kunnen direct worden ingeladen en in een paar minuten worden aangepast. Of u kunt zo flexibel worden vergezeld door een MIDI-bestand alsof het een stijl is (interactief afspelen).

 

Bij het spelen op je Emporio 600 wordt je gefascineerd door de indrukwekkende speelbare authentieke geluiden van vier, elk 117-stemmige polyfone geluidssystemen AMADEUS2: Ervaar de piano's, strijkers, kopers, gitaren, synthesizers en koren of uitgebreide sacrale of Theaterorgel- stemmen.

Met dank aan "kunst" technologie, de AMADEUS geluiden met de vele articulatie en frasering functies onder je handen om echte Instrumenten.Bis twee insert effecten per geluid groep rond je geluiden met chorus / rotor, Tremolo, Echo, Equalizer, Compressor, vervorming uit. Met de meer dan 1800-klanken kunt u de grootste en grootste ensembles van uw "orkest" of uw "band" naar hartenlust en zonder beperkingen samenstellen.

Als het niet genoeg is: als speciaal kenmerk van de EMPORIO 600SE zijn reeds standaard extra 256 hoogwaardige kerk en theater orgelklanken en 40 (kerkorgel) of 64 (theater orgel) authentiek afgestemd preset registraties (Setzer combinaties) geïnstalleerd.

 

Verdere klanken kunnen op elk moment via geluidspakketten worden opgeroepen.

 

Bij de AMADEUS2 systemen wordt de nieuwe REAL ORGAN drawbars (Embedded Drawbar System) toegevoegd als een extra geluid module waarmee je absoluut authentiek de typische sound van de legendarische toonwiel orgels spelen. Tot 12 voetmaten(!) Zijn beschikbaar voor het middenklavier, tot 9 voetmaten in het onderklavier en 6 voetmaten voor het pedaal.

 

Alle klanken worden via de Crystal Mixer SE weergegeven, de geïntegreerde mixer en voorversterker in studio kwaliteit in een uitzonderlijke zuiverheid en helderheid - en niet alleen stereo, maar - ook een innovatie in de orgelbouw - zelfs in real quadrafonische (vier afzonderlijke weergave kanalen). U kunt de afzonderlijke audiokanalen en de DSP effecten van de Crystal mixer te zien - wanneer rustte het orgel met de optionele verdere AMADEUS systeem zelfs individuele geluiden - positie niet alleen in de balans links / rechts, maar ook tussen de voorste en achterste weergave kanalen. Je zit praktisch midden in je eigen orkest - een fascinerende eersteklas geluidservaring!

 

Dankzij de hoge kwaliteit versterker van Bang & Olufsen (4 x 250 watt) zijn de quadrafonische luidsprekersysteem worden de EMPORIO 600SE-home klanken vol en warm weergegeven in de ruimte.

 

We bieden de EMPORIO 600SE zowel in de 'home'-editie met ingebouwde versterkers en luidsprekersysteem, als in de' Concert'-editie zonder deze componenten. Natuurlijk kunt u met de "Concerteditie" ook de voordelen van quadrafonische weergave ten volle benutten wanneer u de juiste luidspreker- en versterkerapparatuur gebruikt. We bieden u graag een aanbod voor geschikte versterkings- / boxsystemen.

 

Trouwens, met een EMPORIO 600SE - zoals met alle BÖHM-modellen - kunt u er zeker van zijn dat u in de toekomst zult blijven profiteren van technische en muzikale vooruitgang. Net als alle andere BÖHM-orgels heeft de EMPORIO 600SE een modulaire structuur en kan deze op elk moment worden uitgebreid met nieuwe software- of hardware-upgrades.

Geniet van de bedwelmende wereld van het geluid van de BÖHM EMPORIO 600SE - we beloven je een spel en geluidservaring die je iets laat vergeten dat eerder bekend was door een orgel!

___________________________________________________________________________________________________________

 

BÖHM SINFONIA 600SE - Technische gegevens

Algemeen:

 

• Boven- en middenklavier elk met 61 toetsen, gewogen met qnamische aanslagdynamiek in hoge resolutie en aftertouch,

   Onderklavier: 76 toetsen, gewogen, op wens met piano-hamer aanslag, qnamische aanslagdynamiek in hoge resolutie en aftertouch

  Volledig pedaal met 30 toetsen, aanslagdynamisch

• Orgelbesturing door innovatieve SEMPRA basistechnologie met HIGH PERFORMANCE REALTIME besturingssysteem, geen Windows- of Linux-

 computer. Orgel start in minder dan 5 seconden. Flitsendsnelle reactie op alle bedieningsstappen.

• Bijzonder eenvoudige, duidelijke bediening

• Bijna alle functies zijn toegankelijk via het 9 inch touch-screen met een razendsnelle, betrouwbare respons of via knoppen en bedienings-

 elementen

• 10 klanken / splits per klavier, ook in het pedaal(!), Extra onderdelen voor REAL ORGAN drawbars, MIDI Out, solochord per klavier

• Veel parameters per klank kunnen worden aangepast: dynamische curves, splitzones, polyfone / monofone speelstijl,

  sustain ja / nee, portamento, etc.

• MULTI-SOLO-CHORD: Alle klavier partijen kunnen worden gedefinieerd als een solo-akkoordinstrument en kunnen worden gespeeld met een

 individueel solo-choir-type (14 typen)

• klankbeheer voor meer dan 16.000 geluiden, volledige integratie van MIDI-geluidsgenerators of VST-plug-ins (bijv. Böhm Cloud Studio)

• 3D PRESETS: het innovatieve nieuwe globale presets management. Tot 6 individuele presets en begeleidingen kunnen worden opgeslagen als

 SONG, SONGs kunnen op vele manieren worden gecategoriseerd, samengevat in ALBUMS en THEMA'S. Geïntegreerde songplayer-functie

• SONG-lijst met kant-en-klare presets vooraf geïnstalleerd voor ongeveer 780 bekende nummers

• alle(!) drawbars vrij programmeerbaar

• 1x pitch en 1x modulatiewiel, vrij programmeerbaar

• Voetzweller met 2 voetschakelaars, allemaal programmeerbaar

• 4 voetpistons, vrij programmeerbaar

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AMADEUS 2 klankopwekking

 

• 4 AMADEUS2-Soundmodules met meer dan 1.800 geluiden + 128 GM-Sounds, 25 drumkits, kerk- en theaterorgel Soundpakketten

  voorgeïnstalleerd.

• Klankbibliotheek uit te breiden met Soundpakketten (bijvoorbeeld sacraal, Movie Sound, accordeon, etc.)

• 468-voudige polyfonie

• Nagalm en Chorus die voor elk instrument kunnen worden aangepast

• 8 AMADEUS2 DSP effectprocessors, elke DSP kan tot 6 effecten gelijktijdig produceren

• AMADEUS2 Geluids- en effecteneditor (optioneel)

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

BÖHM REAL ORGAN

 

• Ultra-realistische tonewheel orgelsimulatie door fysieke modellering, eigen, vrijwel onbeperkte polyfonie

• 9 mechanische drawbars voor bovenklavier, onderhandklavier enz. Kunnen in een handomdraai via het display worden aangepast door middel   van touch-bediening.

• Bovendien 1 totaalvolume drawbar voor drawbars van boven/ en onderklavier

• Pedaal: 2 voetmaten drawbars

• Rotor, Chorus / Vibrato (elk 3 soorten, percussie, keyklick, distortion

• Verschillende orgeltypen instelbaar: Hammond: 9 + 9 + 6 voetmaten, SEMPRA: 12 + 6 voetmaten

• Attack en sustain, decay, percussion, rotor parameters, etc. instelbaar via display, alle REAL ORGAN-instellingen worden direct opgeslagen in

 de Global Presets.

• REAL ORGAN EXTENSION (optioneel): Verschillende extra orgeltypen kunnen worden ingeladen door software op basis van de legendarische

 BÖHM-analoge orgels

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

CRYSTAL MIXER

 

• Studio-kwaliteit voorversterker / effecten sectie

• Verschillende mixeruncties, b.v. voor aanpassing aan ruimteakoestiek

• Traploze zwelverdeling voor drums, begeleiding, 0 dB input

• 2 effect-DSP's voor reverb (128 programma's) en chorus (volledig bewerkbaar), 11 effectpresets kunnen worden opgeslagen.

• echte quadrophonie (2 voor en 2 achter kanalen), met toevoeging van nog een AMADEUS2-geluidsmodule: alle AMADEUS-geluiden vrij

 verspreidbaar in de Quadro-basis te verdelen

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

BEGELEIDING

 

• Totaal 4096-Style-plaatsen, Fabrieks Styles met ongeveer 350 stijlen in 4 variaties, tot 1024 User Styles zuladbar

• Styles direct laden / converteren van het Yamaha ® -formaat

• Uitgebreide, eenvoudig te gebruiken Styleditor

• Stylepatronen kunnen direct aan de opnamefunctie worden toegevoegd door extra noten of helemaal opnieuw worden opgenomen.

• Bestaande patronen kunnen worden gebruikt als opnamen voor nieuwe patronen

• Tot 4 intro's / eindes per stijl, 4x vullen, opvullen / neerlaten, pauze, ritardando

• Synchroniseren Start / Stop, Tap Tempo

• 8-track Arranger met verschillende begeleidingsmodi, bestuurbaar vanaf elk klavier-gedeelte of pedaal

• Arrangeurgroepen en individuele druminstrumenten kunnen direct worden in- en uitgeschakeld

• INTERACTIEVE SONG-AFSPELEN: MIDI-bestanden kunnen eenvoudig worden bewerkt, opgedeeld in secties door markeringen en toegewezen

 Worden aan de knoppen voor stylepatronen. MIDI-bestanden zoals playback interactief bestuurbaar in het proces, zoals in een style.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

CLOUD STUDIO (Optioneel)

 

• BÖHM CLOUD STUDIO (optioneel) volledig geïntegreerd: krachtige pc-geluidsmodule voor VST-instrumenten, sample-bibliotheken

  of virtuele HAUPTWERK kerkorgels

• Krachtige pc met de nieuwste i7-processor, Windows 10, geheugen: minimaal 32 GB RAM

• PC werkt als een pure geluidsmodule, dus geen last van computerkracht voor orgelfuncties nodig

• Steinberg HALION6 en ABSOLUTE3 VST-sampler en geluidspakket vooraf geïnstalleerd.

• Meer dan 400 geluiden klaargemaakt om op het orgel te spelen, inclusief virtuele vleugels, vele orkestrale geluiden, moderne synthesizers,

 orgels, enz.

• 17.4 inch touch/screen voor Cloud Studio, prachtig geïntegreerd in de muziekstandaard, andere displayvarianten op aanvraag

• HAUPTWERK-software (gratis editie) vooraf geïnstalleerd voor het spelen van virtuele kerkorgels. Volledige licenties op aanvraag

• Digitale bladmuziekweergave (JPG, PDF) geïntegreerd met online cloud-ondersteuning, muziekbestanden via de vooraf ingestelde presets

 van het orgel

• Eigen USB-poort op speeltafel voor module Cloud Studio PC

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

DIVERSEN

 

• Uitgebreide MIDI-masterkeyboard-functies: 8x USB MIDI, 2x MIDI OUT, 2x MIDI IN, 2x MIDI THRU, 1x MIDI-pedaal IN.

• USER ACCOUNTS: Elke speler kan zijn gegevens opslaan in zijn eigen gebruikersaccount. Gebruikersaccounts kunnen ook worden geëxporteerd

 naar een USB-stick en volledig vanaf de stick worden afgespeeld, bijvoorbeeld. bij afwisselend spelen op verschillende SEMPRA-modellen

• USB pc-toetsenbord voor bijzonder handige invoer van namen enz. Koppelbaar

• Connector tussen boven- en onder deel voor gemakkelijk transport op aanvraag. De speeltafel kan eenvoudig worden verwijderd, geen lastige   losmaken van kabels nodig

• Behuizing in massief hout (houtkleur naar wens) of optioneel ook in verschillende echt hout of briljant lak.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AANSLUITINGEN

 

• koptelefoon

• microfoon

• MIDI IN 2x (16 = 32 echte kanalen)

• MIDI pedaal IN

• MIDI OUT 2x (16 = 32 echte kanalen)

• MIDI THRU 2x (16 = 32 echte kanalen)

• AUX IN Stereo

• FRONT (MAIN) OUT stereo

• REAR OUT Stereo

• 4x USB-orgel

• optioneel bij Cloud Studio: 2x USB, 1x HDMI (voor de pc-module)

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

VERSTERKING

 

• Hoogwaardig meerkanaals luidsprekersysteem in de onderkast (Emporio 600SE “home”

• extra tweeters in de speeltafel

• Krachtige Klasse D stereo eindversterker (Bang & Olufsen), 2x 250 watt, 2 eindversterkers voor REAR luisprekers optioneel

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AFMETINGEN (LxBxH)

 

Zonder bank en pedaal: 1380 x 860 x 1380 mm,

Diepte met bank en pedaal: ca. 1380 mm

 

Onder voorbehoud van wijzigingen

Info in PDF