Startpagina | Home | Instrumenten | Audio / Video demo’s | Contact
Startpagina Böhm Orgels
Instrumenten
Media
Contact
SDRS ICT, uw specialist in Computers, Virtuele orgels, Böhm orgels.

BÖHM SINFONIA 480SE
Zo compact kan een groot orgel zijn!

Je persoonlijke droomorkest heeft een naam:

Böhm SINFONIA 480 SE

 

Er is nog nooit zo'n veelzijdig instrument in zo'n compacte behuizing geweest. De 480 SE is een volwaardige Sinfonia met dezelfde spel- en klankmogelijkheden als de geweldige Sinfonia 500 SE. En het kan ook worden uitgerust met het aantal simultaan afspeelbare geluiden per klavier / pedaal, het aantal geluidsmodules, quadrofonische, geluids- en stijlpakketten, enz ...

 

Zoals alle Böhm-orgels is de Böhm Sinfonia 480 SE verkrijgbaar in verschillende, hoogwaardige versies. Wij leveren de kostbare massief houten behuizing in uw gewenste kleur. Optioneel zijn ook echt houtafwerkingen of schitterende lakafwerkingen mogelijk.

 

In de "home" -editie bevat de Sinfonia 480 SE een krachtig actief meerwegs luidsprekersysteem met originele Bang & Olufsen-versterkertechnologie.

 

In de editie "Concert" krijg je de Sinfonia 480 SE zonder ingebouwde luidsprekers en versterkers voor gebruik op externe versterkers of actieve luidsprekers.

 

De Sinfonia 480 SE is beschikbaar met een 17-toetsenpedaal en een volledig pedaal met 25 toetsen - natuurlijk zijn alle pedalen van onze orgels volledig polyfoon bespeelbaar.

 

Een volledig drawbarset en de optimale opstelling van alle knoppen zorgen voor een speciaal speelcomfort en bieden u de comfortabele directe toegang tot het geluid. Het was nog nooit zo eenvoudig om een groot orgel onder de knie te krijgen. De innovatieve SEMPRA-technologie maakt het mogelijk!

BÖHM SINFONIA 480SE - Kenmerken

 

Een behuizing in waardevol massief hout herbergt een buitengewoon instrument van bijna ongelooflijke sonoriteit. De mogelijkheden van de grote Sinfonia 500 zijn hier te vinden in een bijzonder compacte behuizing.

 

Dit volledige orgel met twee hoogwaardige, gewogen vijf octaafs klavieren en een 17- of 25-toetsen pedaal en met de indrukwekkende authentieke geluiden van drie 117-stemmige polyfone AMADEUS2 klankmodules alsook met de echte Drawbarsounds de sensationele nieuwe REAL ORGEL (tot 12 voetmaten!).

 

Het AMADEUS2 klanksysteem is de basis voor de onbeperkte muzikaliteit van de Sinfonia 4800SE. Meer dan 1.700 verbazingwekkend realistische orkestrale en solo geluiden, orgels, koren en synthesizers en sacrale register, velen van hen uitgerust met een instrument typische "ART" articulatie en frasering effecten zijn "af fabriek" basis en zal je weer verrassen en opnieuw wanneer u muziek afspelen op uw droomorgel! Tot 8(!) van deze geluiden, kunt u per klavier en zelfs de pedalen op elkaar of op hun eigen split zones te combineren, plus MIDI-geluiden, Solo Chord en de drawbars - voldoende mogelijkheden dus voor grote, gevarieerde arrangementen.

 

Natuurlijk, de "kleinere" in de Böhm-orgel modellen zijn voorzien van de optionele sound pakketten "Böhm, beroemde orgels" en "Toccata" (sacrale en theater orgel) standaard uitrusting in de Böhm Sinfonia 480SE. Dus de Sinfonia SE onder handen op verzoek grote, hoge sacrale of theatervoorstelling orgel met honderden enkelvoudige en gecombineerde registers, C / Cis-opslag omvat voor het realistische weergave overeenkomstig een echte pijp prospectus, etc ...

 

De speel- en opnamemogelijkheden van de Böhm Sinfonia 480SE zijn zo onuitputtelijk dat ze geen gelijkheid zullen vinden in een ander instrument van vergelijkbare klasse. Of je nu houdt van klassiek, sacraal of theater orgel, entertainment en filmmuziek of moderne rock en pop geluiden: U kunt altijd verwachten van dit orgaan muzikale perfectie, je echt kunt beheersen zelfs live! Omdat we bij Keyswerk een claim hebben: het E-orgel is het ideale live-instrument. Daar leggen we onvoorwaardelijke waarde aan. En dus geven we onze orgels alles wat nodig is voor een intuïtief live spel!

 

Alle geluiden worden weergegeven via de geïntegreerde Crystal Mixer SE in de beste studio kwaliteit in een uitzonderlijke zuiverheid, helderheid en warmte. De optionele geïntegreerde multi-weg luidsprekersysteem van de Symphony 480 "Home Edition", in combinatie met de krachtige versterkers van het luxe merk Bang & Olufsen voor een indrukwekkende sonoriteit zelfs in grotere ruimtes.

 

Indien gewenst kunt u uitrusten van de Sinfonia 480 SE met echte quadrafonische 4 aparte weergave kanalen. U kunt (en dus geluiden, effecten, reverb) vrij te verspreiden, niet alleen tussen de zijkanten naar links / rechts, maar ook tussen de voor- en achterkant door de Crystal Mixer SE en individuele geluid van het orgel. Als u ook uw Sinfonia 480SE uit te breiden voor een ander AMADEUS2 sound system, zelfs individuele geluiden zijn naar keuze te plaatsen in de Quadro-based.

 

Op verzoek, de Sinfonia 480SE in de speciale "Concert Edition", zonder ingebouwde luidsprekers en versterkers. Ook in deze versie, kunt u optimaal gebruik maken van quadrofonischen weergave maken met behulp van een geschikte luidspreker en versterker apparatuur, natuurlijk. We zijn blij om u een aanbod van geschikte versterker / luidsprekersystemen.

 

Al deze uitgebreide functies van uw Böhm Sinfonia 480SE je het onder de knie gemakkelijk binnen handbereik: Onze muzikanten hebben honderden fijn afgesteld door kant en klare geluid combinaties in de fabriek SONG presets en gemakkelijk hanteerbaar door stijlen. Een tip op het ultra-fast-response touch display is genoeg, en je hebt  alle instellingen bij de hand voor uw SONG in maximaal 6 individuele Global presets. Om direct de ervaring van de superieure geluidskwaliteit te spelen op uw Super orgel. Honderden en duizenden liedjes en presets je jezelf en gevarieerde catalogiseren en toegang te creëren - dus je kunt het allemaal terug in een keer te vinden!

 

U wordt begeleid bij het spel op hun Super orgel aan het verzoek van een backing band die kan putten uit meer dan 300 perfect op elkaar afgestemde stijlen. Meer stijlen kunnen worden geladen via een USB-stick, zelfs stijlen in Yamaha ®-formaat (maximaal Tyros5!) Kan direct op het instrument te zetten en snel aangepast door het handig en makkelijk te gebruiken stijl editor. Tot 2048 Styles Uw Sinfonia 480SE houdt permanent paraat voor u.

 

Zoals bij alle Bohm-orgels, je bent een gelukkige eigenaar van een Sinfonia 480SE met de zekerheid van de mogelijkheid om deel te nemen aan de technische en muzikale vooruitgang in de toekomst. Net als alle andere Böhm orgels is de Sinfonia 480SE altijd uitbreidbaar modulair ontwerp en met nieuwe software of hardware-upgrades.

 

Ervaar de Böhm Sinfonia 480SE - een compact maar toch zo groot top orgel op de stand van de techniek, die zo gemakkelijk onder de knie te krijgen is, zelfs voor beginners als nooit tevoren! De gepassioneerde speler, maar opent ook de sound en speelse vrijheid dat hij is op zoek tevergeefs.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

BÖHM SINFONIA 480SE - Technische gegevens

ALGEMEEN:

 

● 2 klavieren, elk 61 toetsen, gewogen met qnamische aanslagdynamiek met hoge resolutie en     

  aftertouch, volledig pedaal met 30 toetsen, dynamisch

● Orgelbesturing door innovatieve SEMPRA basistechnologie met HIGH PERFORMANCE  REALTIME besturingssysteem, geen Windows- of Linux

  -computer. Orgel start in minder dan 5 seconden. Bliksemsnelle reactie op alle bedieningsstappen

● Bijzonder eenvoudige, duidelijke bediening

● Bijna alle functies zijn toegankelijk via het rechthoekige 9 "aanraakscherm met razendsnelle,  

  betrouwbare respons of via drukknoppen en controllers

● 8 geluiden / splitsingen per klavier of in het pedaal (!), Extra onderdelen voor REAL ORGAN drawbars, MIDI Out, solo keyboard per keyboard

● Veel parameters per geluid kunnen duidelijk worden aangepast: dynamische curves, splitterzones, polyfone / monophonic speelstijl,

   sustain ja / nee, portamento, etc.

● MULTI-SOLO-CHORD: Alle manuele partijen kunnen worden gedefinieerd als een solo-akkoord instrument en kunnen worden gespeeld met een

  individueel solo-choir-type (14 typen)

● Geluidsbeheer voor meer dan 16.000 geluiden, volledige integratie van MIDI-geluidsgenerators of VST-plug-ins (bijv. Böhm Cloud Studio)

● 3D PRESETS: het innovatieve nieuwe globale presets management. Tot 6 individuele presets en begeleidingen kunnen worden opgeslagen als

  SONG, SONGs kunnen op vele manieren worden gecategoriseerd, samengevat in ALBUMS en THEMA'S. Geïntegreerde songplayer-functie

● SONG-lijst van kant-en-klare presets vooraf geïnstalleerd voor ongeveer 780 bekende nummers alle (!) drawbars vrij programmeerbaar

● 1x pitch en 1x modulatiewiel, vrij programmeerbaar

● Voetzweller met 2 voetschakelaars, allemaal programmeerbaar

● 4 voetpistons, vrij programmeerbaar

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AMADEUS2 - klankopwekking

 

● 3 AMADEUS2 geluidsmodules met> 1.700 geluiden + 128 GM-geluiden; 25 drumpakketten,

   sacrale en theaterorgelsoundpakketten vooraf geïnstalleerd

● Klankbibliotheek uit te breiden met geluidspakketten (bijv. Filmgeluid, accordeon, etc.)

● 351-voudige polyfonie

● Nagalm en chorus instelbaar voor elk instrument

● 6 AMADEUS DSP effectprocessors, elke DSP kan tot 6 effecten tegelijkertijd genereren

● AMADEUS2 Geluids- en effecteneditor (optioneel)

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

BOHM REAL ORGAN:

 

● Ultra-realistische tonewheel orgelsimulatie door fysieke modellering, eigen, vrijwel onbeperkte polyfonie

● 9 mechanische drawbars voor bovenste handmatige en onderste drawbars, alternatief bliksemsnel door touchbediening

  op het display instelbaar.

● bovendien 1 totaal volumedrawbar voor drawbars boven- en onder klavier

● Pedaal: 2 drawbars

● Rotor, Chorus / Vibrato (elk 3 soorten, percussie, toetsklik, distortion

● Verschillende orgeltypen instelbaar: Hammond: 9 + 9 + 6 koren, SEMPRA: 12 + 6 koren

● Attack and sustain, decay duration percussion, rotor parameters, etc. instelbaar via display, alle

   REAL ORGAN-instellingen worden direct opgeslagen in de Global Presets.

● REAL ORGAN EXTENSION (optioneel): Verschillende extra orgeltypen kunnen worden herladen  

  via software op basis van de legendarische BÖHM-analoge orgels

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

CRYSTAL MIXER

 

● Studio-kwaliteit voorversterker / effecten sectie

● Verschillende mixfuncties, b.v. voor aanpassing aan ruimteakoestiek

● Oneindige drempelverdeling voor drums, begeleiding, 0 dB input

● 3 effect-DSP's voor reverb (128 programma's) en chorus (volledig bewerkbaar), 11

   effectvoorinstellingen kunnen worden opgeslagen

● true quadrophonic (2 voorste en 2 achterste kanalen), met toevoeging van nog een

   AMADEUS2-geluidsmodule: alle AMADEUS-geluiden vrij verspreidbaar in de quad-base

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

BEGELEIDING

 

●  Totaal 4096-style plaatsen, fabrieksstyles met ongeveer 350 stijlen in 4 variaties bezet, tot 1024

    User Styles in te laden

● Direct inladen / converteren van styles in Yamaha ® -formaat (tot Tyros5!)

● Uitgebreide, eenvoudig te gebruiken stijleditor

● Stylepatronen kunnen direct worden aangevuld met aanvullende opmerkingen via de

   opnamefunctie of kunnen ook volledig opnieuw worden opgenomen.

● Aanwezige patronen kunnen worden gebruikt als patronen voor nieuwe patronen

● Tot 4 intro's / eindes per stijl, 4x Fill, / Fill up/down, Break, Ritardando,

● Synchroniseren Start / Stop, Tik op Tempo

● 8-track Arranger met verschillende begeleidingsmodi, bestuurbaar vanaf elk handmatig gedeelte of

   pedaal

● Arrangeurgroepen en individuele druminstrumenten kunnen direct worden in- en uitgeschakeld

● INTERACTIEVE SONG-AFSPELEN: MIDI-bestanden kunnen eenvoudig worden bewerkt,

    opgedeeld in secties door markeringen en toegewezen aan de knoppen voor stijlpatronen.

   MIDI-bestanden zoals playback interactief bestuurbaar in het proces, zoals in een style.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

CLOUD STUDIO (optioneel)

 

● BÖHM CLOUD STUDIO (optioneel) volledig geïntegreerd: krachtige pc-geluidsmodule voor VST-instrumenten, voorbeeldbibliotheken

  of virtuele HAUPTWERK kerkorgels

● Krachtige pc met de nieuwste i7-processor, Windows 10, geheugen: minimaal 32 GB RAM

● PC werkt als een pure geluidsmodule, dus geen last van computerkracht voor orgelfuncties nodig

● Steinberg HALION6 en ABSOLUTE3 VST-sampler en geluidspakket vooraf geïnstalleerd.

● Meer dan 400 geluiden klaargemaakt om op het orgel te spelen, inclusief virtuele vleugels, vele orkestrale klanken,

   moderne synthesizers, orgels, enz.

● 17.4 " touchscreen voor Cloud Studio, prachtig geïntegreerd in de muziekstandaard, andere displayvarianten op aanvraag

● HAUPTWERK software (gratis editie) vooraf geïnstalleerd voor het spelen van virtuele kerkorgels. Volledige licenties op aanvraag

● Digitale nootweergave (JPG, PDF) geïntegreerd met online cloud-ondersteuning, muziekbestanden via de vooraf ingestelde instellingen

   van het orgel

● Eigen USB-poort op speeltafel voor module Cloud Studio PC

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

DIVERSEN

 

● Uitgebreide MIDI-Masterkeyboardfuncties: 8x USB MIDI, 2x MIDI OUT, 2x MIDI IN, 2x MIDI THRU, 1x MIDI-pedaal IN.

● USER ACCOUNTS: Elke speler kan zijn gegevens opslaan in zijn eigen gebruikersaccount. Gebruikersaccounts kunnen ook worden geëxporteerd naar een USB-stick en volledig vanaf de stick worden afgespeeld, bijvoorbeeld. bij afwisselend spelen op verschillende SEMPRA-modellen

● USB pc-toetsenbord voor bijzonder handige invoer van namen enz. Koppelbaar

● Connector tussen bovenste en onderste deel voor eenvoudig transport. De speeltafel kan eenvoudig worden verwijderd, geen lastige opening en loskomen van de kabel nodig

● Kast in massief hout (houtsoort-kleur naar keuze) of naar keuze ook in verschillende echt hout of briljante lak

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AANSLUITINGEN

 

● koptelefoon

● microfoon

● MIDI IN

● MIDI OUT

● LIJN IN STEREO

● FRONT (Main) OUT Stereo

● REAR OUT Stereo

● 4x USB-orgel

● optioneel met bestaande Cloud Studio: 2x USB, 1x HDMI (voor de pc-module)

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

GELUIDSWEERGAVE

 

● Hoogwaardig multi-weg luidsprekersysteem in de basis (SINFONIA 500SE - home -

● Krachtige Klasse D stereo eindversterker (Bang & Olufsen), 2 x 250 watt, 2e eindversterker voor passieve externe achterluidsprekers optioneel

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

AFMETINGEN (LxBxH)

 

Zonder bank en pedaal: 1380 x 770 x 1320 mm,

Diepte met bank en pedaal: ca. 1320 mm

 

Onder voorbehoud van wijzigingen

 

Info in PDF